Bejelentkezés

-=Only-Craft=-

Cím
Eredeti Szerver Nem
Saját Klienses Nem
Modolt szerver Nem
Állapot Online
Játékosok 0/260
Verzió 1.8.x,
Weboldal https://www.only-craft.hu/
Facebook https://www.facebook.com/onlycrafthu/
Regisztrálta OnlyCraft
Regisztrálva 2016.05.03. 10:04
Utoljára frissítve 2023.12.21. 11:48
Kulcsszavak LobbyTúlélőKlánFaction/MunkákÉhezők viadalaPVEMinigames

Leírás

Köszöntelek Titeket mint játékosokat az Only-Craft szerverén!

A szerverünkön a következő módok / események érhetőek el:

- Survival (Teljes gazdaság, egyéni eszközök)

- Céhek (Hozd létre saját céhedet, és legyen a tiéd a legnagyobb szerverünkön)

- Mcmmo, Munkák, Küldetések

- Kazamaták (Dungeons)

- Ritka tárgyak dropolási esélye, ezekből különleges eszközök kraftolása

- Teljes economy rendszer


Továbbiakban a szerver bemutatását olvashatod: Mi is az az Only-Craft? Ahhoz, hogy ezt meg tudjuk vissza kell kicsit utaznunk az időben egészen 2010 decemberéig. Éppen, hogy a Minecraft belépett a Beta stádiumba. Ekkor még elég kiforratlan volt minden, nemde? Gyerekcipőben járt az a játék, amit mindnyájan jól ismerünk és szeretünk. 

Elindult akkor egy szerver, kis hazánkban az elsők között, ami mind a mai napig fut, 2023-ban is. Igen, az a szerver amiről most olvasol. Már lassan 15 éve annak, hogy megállás nélkül tevékenykedünk a Minecraft kockákkal tűzdelt világában. Biztos felmerült benned a kérdés, hogy miért? Mit tudunk mi, hogy ennyi ideje létezünk? Most eláruljuk neked a titkot. 


A közösségünk. Rengeteg dolgot köszönhetünk azoknak az embereknek, akikkel már közel egy évtizede nap mint nap játszunk. Kialakult egy olyan összetartó, már-már baráti kapcsolat itt mifelénk, amire nagyon példát sem láttunk eddig. Van még egy nagyon pozitív hozama ennek a dolognak...Mégpedig az, hogy nagyon befogadóak vagyunk. Új játékos vagy nálunk, vagy esetleg most kezdtél megismerkedni a Minecraft világával? Teljesen jó helyen jársz! Bármelyik játékosunk segít neked ott, ahol tud. Esetleg beszélgetni szeretnél egy jót? Itt érett és intelligens emberekkel fogsz találkozni akik nem riadnak meg egy komoly beszélgetéstől, vagy akár egy meme cunamitól sem. 


A vezetőségünk. Mind az adminisztrátoraink, mind a moderátoraink olyan emberek, akik már évek óta részesei az Only-Craft világának. Kérdezd meg bátran tőlünk, hogy mióta játszunk a szerveren. Nagy valószínűséggel azt fogjuk mondani, hogy 2011, 2012, esetleg 2013 óta. Régi motorosok vagyunk mind, bizony. Ezek alatt az évek alatt összerázódtunk annyira, hogy ne legyen köztünk viszályok és széthúzások. A vezetőség köreibe csak olyan ember kerülhet be, aki kellőképpen érett a feladatra és megvan benne az emberség, segítőkészség. Ha problémád, vagy esetleg kérdésed van és látsz fent vezetőségi tagot nyugodtan szólítsd meg, nem harap! 


A Towny survival. Igen, jól olvasod. A mi közösségünk már a kezdetek óta erre épül. Itt nem fogsz találkozni skyblock pvp-vel, esetleg telekrendszerrel. Ha a jó öreg Minecraftos élményt keresed akkor itt bizony megtaláltad. Vannak olyan funkciók, amik csak színesítik a játékélményt és lehetőségeket adnak a kezedbe. Például a quest rendszerszer, milliónyi küldetést felvehetsz busás jutalmakért. Esetleg ott van a crateloot rendszer amiből királyabbnál királyabb cuccokat nyithatsz magadnak. Vannak bent olyan pluginok, amik kicsit rémisztőbbé teszik a bányákat és az éjszakákat is. Ha ijedős vagy jobb, ha ezekre felkészülsz! 


A verziónk. Nagyon sokáig nem változtattunk nagyon sokat a szerver működésén. Most viszont nemrég ez megváltozott. Gyökerénél fogva reformáljuk az egész meglévő koncepciót egy, a 2023-as évnek megfelelő formára. Kikerültek elavult, régi rendszerek, cserébe bekerültek olyanok, amikkel sokkal nagyobb és királyabb dolgokat fogunk tudni csinálni. Csak, hogy párat említsünk: Új weboldalt készítettünk a szervernek, nagyobb térképet fedezhetsz fel. Olyan lehetőségeket hoztunk létre neked amikkel új világokat tudunk megnyitni előtted. 


A Discord. Értesülni szeretnél az aktuális frissítésekről vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal? A Discord szerverünkön erre van lehetőséged. Ezen felül feltehetsz nekünk, vezetőségi tagoknak kérdéseket is a szerverrel kapcsolatban. Vannak voice és chat csatornáink is, amiket bátran használhatsz. Sőt, még memeket is megoszthatsz velünk, tudjuk jól, hogy szereted őket. Ennek a platformunknak az elérhetőségét a hirdetésünk végén találhatod meg.


Az eventek. Régóta szerves részei a szervernek a különböző egyedi és jól ismert kikapcsolódások. Újdonság, hogy külön bekerültek úgynevezett automatizált eventek is. Ilyen például az “infected” és a “hunger games” is. A teljesség igénye nélkül most csak ezekről ejtünk szót. Ha kikapcsolódnál a nagy építkezés vagy szörnyvadászat után, akkor csak a lobbyban át kell lépned az aktuális szerverre és játszani. Ezen felül vannak általunk épített eventek is. Egyedi várjátékok, spleef arénák, különböző versenyek...Mind-mind arra várnak, hogy felfedezd őket!


Felmerülhet benned a kérdés, hogy hol tudsz minket elérni. Lentebb elhelyezzük neked az összes olyan elérhetőséget, amire szükséged lehet: 


Az -=Only-Craft=- IP címe:

mc.only-craft.hu

Discord szerverünk linkje:

https://discord.gg/ApsQm2yEgM

A weboldalunk elérhetősége:

http://only-craft.hu/

Facebook oldalunkat pedig alább találod:

https://www.facebook.com/onlycrafthu


Reméljük elnyerte a tetszésedet mindaz, amit olvastál. Ha igen, akkor várunk fent az Only-Crafton és játszunk egy jót! 


Vigyázz magadra, a szerveren találkozunk.


Üdvözöl téged,

Az -=Only-Craft=- vezetősége

Statisztika

Rendelkezésre állás N/A
Rekord játékosok 63
Szavazatok 7250
Helyezés 5.
Hozzászólások 1

TOP10 Szavazó

V1kt0r 440
Balaz77 283
laco 264
vik1 209
ltommi 195
__kikka__ 191
Captain_MG 186
Kovacsi 169
David12345678901 154
bmarcika11pvp 145

Videó